Nak Tahu Teknik & Strategi FRESH Dapat Ratusan Targeted SERIOUS BUYER & Customer


Melalui  FB Ads Terus Deal Direct WhatsApp

Close  INSTANT SALES Jam-Jam Tu Jugak?




Ini REAL Terjadi Kepada Saya...


Sales Berderet Total Almost RM5K Dalam 3 Hari Customer Dari FB + Whatsapp


Ada Panjang Lagi… Tapi Tak Muat Screen Nak Masuk


Whatsapp Dari Customer Masuk Bertalu-talu!




Fuishhh… Camne Nak Buat Tu? 


Sabaq… Sabaq… Sabaq… Ni cheq nak habaq..


Terlebih dahulu, saya perkenalkan sahabat saya dulu sebelum kita cerita lebih lagi pasal teknik ni.

 

Sahabat saya ni namanya Mohamad Hafis Anuar atau lebih dikenali sebagai Cikgu Hafis dalam dunia Internet Marketing di Malaysia. Beliau adalah 100% FULL TIME INTERNET MARKETER, speaker, coach kepada ramai usahawan internet di Malaysia. Beliau juga adalah pemilik produk Teknik FB Whatsapp ini.




As Seen On…




Ok… dah kenal kan?


Jom sekarang kita sambung cerita tadi…


Saya jumpa satu teknik FBAds yang saya dah try sendiri dalam bisnes saya (produk fizikal yang saya baru setup tak sampai beberapa minit) dan dalam masa beberapa jam sahaja saya terus dapat bertalu-talu Whatsapp masuk ke phone saya.


Dan lagi DAHSYAT… tak sampai 24 jam, saya dah pun close total sales RM1,000 dari customer yang Whatsapp saya. Dari yang Whatsapp saya, saya follow up diorang pulak… dalam 3 hari TOTAL SALES : RM5k!


So… saya rasa teknik ni SANGAT MEMBANTU bisnes saya dan saya PASTI teknik ni juga boleh mambantu bisnes anda dapatkan lebih ramai customer targeted yang SERIUS nak beli produk dari anda yang anda boleh close senang-senang jer.


Oleh itu, saya straight to the point jer… Saya dah siapkan video course step by step tunjukkan anda bagaimana anda juga boleh follow dan apply teknik ni dalam bisnes anda pula di dalam video course…





Antara Yang Saya Akan Tunjukkan…





1 . Setup Script PM Whatsapp


• Step 1st untuk buat teknik ni adalah setup terlebih dahulu script PM whatsapp yang prospek atau customer anda bakal whatsapp anda nanti. Ini akan memudahkan anda mengetahui customer / prospek tersebut berminat nak beli produk apa.


• Sekiranya anda ada banyak fanpage dan mempunyai pelbagai jenis produk, anda boleh beza-bezakan customer anda berminat nak beli produk yang mana satu. Jadi tak pening kepala anda nak tanya mereka yang whatsapp anda tu, nak beli produk apa dan macam-macam lagi.


• Dengan setup benda ni, anda boleh buat SPLIT TEST pada seberapa banyak produk dan iklan anda. Senang anda nak track yang mana satu perform dan dapat ramai prospek / customer.




2 . Setup Publishing Tools – Canvas


• Saya akan tunjukkan step by step bagaimana gunakan function Publishing Tools – CANVAS untuk setup offer / promosi anda. Nilah tools POWERFUL dalam FB yang saya gunakan untuk teknik ini dan SENANG GILER nak setup. Tak yah buat website, Tak yah tahu apa-apa coding.


• Saya guide anda setup CANVAS, bagaimana nak guna dan apa yang perlu anda masukkan dalam canvas tersebut supaya customer / prospek KONFIDEN nak deal direct Whatsapp anda.


• Saya juga akan tunjukkan cara untuk integrate skrip PM Whatsapp tadi dalam button di canvas supaya customer / prospek terus klik button tu dan terus dapat PM Whatsapp anda.




3 . Setup Post Canvas di Page


• Sebelum setup FBAds, kena setup dulu post di page. Kalau tak setup benda ni, memang tak boleh buat teknik ini. Setting ni WAJIB.


• So, saya akan tunjukkan cara untuk menulis copywriting SIMPLE untuk post FB yang akan link kan dengan canvas anda dan anda boleh buat FBAds untuk tarik customer start pm whatsapp anda.




4. Step by step FBAds – CANVAS


Nak setup canvas semua tu senang je, tapi ramai yang sangkut kat bahagian FBAds ni. Jadi saya akan tunjukkan…


• Option & Setting FBAds mana yang saya gunakan untuk dapat tarik ramai prospek/customer yang TARGETED untuk whatsapp saya.


• Saya gunakan ads ____________ . Ads yang ni memang laju dapat prospek / customer TARGETED yang Whatsapp direct serius nak beli produk.


• Bagaimana nak masukkan interest / audience yang betul untuk target prospek / customer yang betul-betul SERIUS nak beli produk anda.


• Teknik budget HIGHWAY yang membuatkan bisnes saya dapat 100 – 200 orang whatsapp setiap hari. Yang ni untuk anda yang SERIUS bisnes dan nak ramai prospek / customer Whatsapp. Kalau guna teknik ni, CONFIRM handphone bunyi Whatsapp masuk memanjang.




5. Close INSTANT SALES


• Dah dapat ramai orang Whatsapp nak buat apa, nak reply apa? Saya tunjukkan kepada anda bagaimana cara saya reply dan close sales on the spot. Teknik PANCUNG SALES - 2 kali reply PM, terus customer bank in.


Dan macam-macam lagi yang saya akan share dalam video course ini nanti.





Bukan Ini Sahaja!  Saya Nak Bagi Anda EXTRA BONUS!




BONUS #1 – Video Setup FBAds Business Account


• Sampai ke hari ini, masih ramai lagi yang menhadapi masalah akaun FB kena flagged. Jadi, saya berikan anda video untuk setup akaun FBAds bisnes yang akan memudahkan anda untuk buat multiple ad account dalam satu akaun fb business.


• Strategi Multiple Account – bagi yang asyik kena flagged je, anda kena tahu strategi ini. Kalau tahu strategi ni, barulah tenang nak buat FBAds takdelah risau kalau asyik kena flagged jer. Ada akaun ads untuk backup dan anda boleh bisnes balik dan tarik customer macam biasa.




BONUS #2 – Video Kuasa Database Whatsapp


• Saya PALING PERCAYA kuasa Database! Dengan database, anda boleh reach out prospek / customer sedia ada untuk follow up, buat offer dan promote produk-produk lain kepada mereka.


• Saya akan tunjukkan bagaimana cara untuk anda BUILT RELATIONSHIP dengan prospek / customer anda supaya mereka sentiasa ingat bisnes anda dan senang anda nak jual apa-apa produk sekalipun pada mereka selepas ini.


• Strategi FOLLOW UP prospek liat. Cakap nak bank in, tak bank in-bank in sampai sudah. Jadi saya ada cara bagaimana untuk follow up mereka ini supaya mereka buat bayaran untuk beli produk anda.


• Strategi TRAFFIC CHANNEL – yang ni POWERFUL dan saya tengah buat dalam bisnes saya sekarang! Dengan strategi ini, anda boleh follow up prospek anda di pelbagai traffic channel seperti facebook page, wall, group dan sebagainya. Jadi tak perlu takut kalau prospek block number anda! Ada banyak channel lagi anda boleh reach mereka.








Ok CikguHafis,

Macam Mana Saya Boleh Dapatkan Video Course Teknik FB Whatsapp  Ni?


SERIUS teknik ni memang POWERFUL dan ramai prospek / customer yang Whatsapp saya untuk dapatkan produk yang saya jual pada mereka. Kalau ikutkan dengan teknik ini, anda dengan mudah boleh hasilkan sales RM4 angka dalam masa beberapa hari sahaja.

Untuk anda dapatkan panduan teknik ini, anda hanya perlu INVEST ILMU pada harga…


PROMO EARLY BIRD INI TAK AKAN BERTAHAN LAMA

RM100

Nilai yang terlalu rendah untuk anda dapatkan sales RM4-5 angka sebulan dan ianya hanya sekali investment sahaja untuk anda try teknik ini. Lepas tu anda profit la sampai bila-bila.


SAYA KONFIDEN GILER…



So, apa tunggu lagi?





DAPATKAN SEKARANG!




Lengkapkan Borang Di Bawah Untuk Tempahan!








==============================================

DAPATKAN SEKARANG! HARGA

INI TAK AKAN KEKAL LAMA!

==============================================


Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
Teknik FB Whatsapp
JUMLAH
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

BUTIRAN PEMBAYARAN


PENGESAHAN